Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Reportasjer

INDENTITET. Har du et positivt og nyansert syn på deg selv, eller føler du deg mindre verdt enn andre mennesker rundt deg? Både selvfølelsen og det vi tenker om oss selv har betydning for identiteten vår. Illustrasjonsfoto. Colourbox.

Er jeg god nok?

Hvem er jeg, og er jeg god nok? Disse spørsmålene strever de fleste av oss med i løpet av livet, ifølge psykologspesialist Christian Schlüter.
VIL HJELPE ANDRE. Rita Lindanger ønsker å bruke eget hørselstap til noe konstruktivt og positivt. Slik kan hun hjelpe andre.

- Jeg er bra nok som jeg er

Rita Lindanger (57) har hele livet trosset hørselstapet for å realisere drømmene sine. Hun lever etter mottoet «Jeg er bra nok som jeg er».
CI-JENTE. Wilma oppdras til å være stolt over den hun er. At hun er døv og har CI-apparater skal ikke skjules, mener mamma Erika Brynhildardottir. Foto. Privat

Wilma lærer å være stolt av seg selv

Wilma ble født døv, men fikk ikke hjelp før hun var 20 måneder gammel. Takket være en mamma som aldri gir opp, er snart tre år gamle Wilma i dag en verbal og aktiv frøken. 
Foto: Marianne Otterdahl-Jensen

Kenneth er alltid klar til innsats

Han har overlevd fire uker i koma, dratt kropper ut fra brennende hus og stått til knes i kvikkleire. Den verste kampen for brannmann Kenneth Wangen har likevel handlet om egen hørsel.
Annbjørg Lien

CI reddet karrieren

Folkemusiker Annbjørg Lien fikk et nytt forhold til musikk med cochleaimplantat (CI).
BESKYTTER. Prinsesse Märtha Louise er HLFs høye beskytter.

- Innstillingen din kan endre alt

Prinsesse Märtha Louise vet hvordan det er å føle seg utenfor. Hennes egen historie har handlet mye om å våge å være litt annerledes.
Linnea Fagermoen Apeland tar på seg høreapparatet

- Jeg funker best med høreapparat

Humøret og energien får et skikkelig løft med høreapparat, merker Linnea Fagermoen Apeland (17) fra Sørumsand i Akershus. Den energien bruker hun på musikk.
Din Hørsel
Besøksadresse:
Brynsveien 13
0667 Oslo
Tlf: 22 63 99 00
Org.nr.: 970205195
Pressens faglige utvalg Fagpressen
,