Iført godt synlige oransje t-skjorter står også i år et erfarent team fra HLF til publikums tjeneste. På Sam Eydes plass 79 foran Arendal kulturhus finner du HLF frem til fredag 19. august.

POLITIKER. Høyrepolitiker Hassan Nawaz  i Oslo bystyre fikk en prat med HLFs forbundsleder Bjørg Kampestuen-Bertnzen.
POLITIKER. Høyrepolitiker Hassan Nawaz i Oslo bystyre i samtale med HLFs forbundsleder Bjørg Kampestuen-Bertnzen og politisk rådgiver Øydis Lebiko.

Viktige samtaler

Synlighet er et viktig stikkord for hvorfor HLF ønsker å være tilstede på dette årlige storarrangementet. Dette understreker HLFs generalsekretær Inger Helene Venås:

- Vi får mye igjen for å være synlig til stede på Arendalsuka. Standen vår gir oss mange gode samtaler og retter oppmerksomhet mot hørselssak. I tillegg er jo Arendal denne uken full av mennesker som på ulike måter er viktige samfunnsaktører: politikere, organisasjoner og andre. Her går vi bare noen meter mellom hvert treff og samtale, og vi opprettholder på den måten relasjoner til mange som er viktige for HLF, sier Venås. 

Populær test 

PÅ HLFs stand sørger audiografer, tillitsvalgte og ansatte i HLF for at alle som har spørsmål om hørsel eller ønsker en hørselssjekk får et gratisopphold i den hvite testeboksen. Etterpå får de en gjennomgang av audiogrammet av audiograf, som gir råd om hva de bør gjøre, dersom testen indikerer behov for utredning.

Blant de mange som benyttet sjansen til å få en hørselstest under åpningsdagen på mandag var politiker Hassan Nawaz, som er fraksjonsleder for Høyre i Helse- og sosialutvalget i Oslo bystyre. Køen ble etter hvert lang av andre som fulgte hans eksempel. 

Mangfoldig million

HLFs årlige kampanje Hvert Øre Teller (HØT) har i år fokusert på den mangfoldige millionen. Så mange av oss, altså én million nordmenn, har en eller annen form for hørselsutfordring.

Her kan du lese mer om årets HØT-kampanje